Liga 1

E Balaj

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrul din Baia Mare e favorit pentru a conduce meciul Dinamo - CFR Cluj, vital în lupta pentru titlu

Programată duminică, partida Dinamo - CFR Cluj, la care se poate juca inclusiv soarta titlului, va fi condusă, probabil, de băimăreanul Cristi Balaj. De altfel, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, nici nu prea avea alte soluţii la îndemînă pentru o partidă cu încărcătura celei din Ştefan cel Mare.

Tudor e încă în stare de suspendare la Liga I după erorile comise la Steaua - CFR, Deaconu a fost prins în mijlocul furtunii de la Rapid - Steaua şi trece printr-o perioadă de tensiune extremă, Gusti Constantin a dat gazdelor un penalty inexistent în ultima rundă la Poli Iaşi - CFR, iar Corpodean locuieşte în Cluj. Ar mai fi rămas de pe lista FIFA doar opţiunile Bogaciu şi Haţegan, dar cei doi abia au intrat la începutul anului, cu dispensă, în rîndul "centralilor" cu ecuson internaţional, necopţi deocamdată pentru o asemenea întîlnire. "Nu ştiu nimic despre delegare. Dacă voi conduce însă această partidă, nu va fi nimic special pentru mine. Sînt obişnuit cu meciurile importante", a spus Cristi Balaj.

"Balaj e un arbitru bun. Am încredere că va arbitra foarte corect, nu corect, fiindcă asta nu mai e de ajuns. E un meci de care depinde viitorul nostru şi al fotbalului românesc"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"Indiferent ce arbitraj ar fi, nu vreau decît să fie corect. Nu contează brigada, ci să cîştige cea mai bună echipă şi prestaţia arbitrului să nu afecteze spectacolul din teren!"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

"Nu avem nici o obiecţie împotriva lui Balaj, dacă va fi el, noi vrem arbitraje corecte, alte discuţii nu ne interesează"
Petre Buduru, director general Dinamo

"Naşul" la DNA
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost ieri la DNA pentru a da declaraţii în calitate de martor privind "Dosarul Fotbalului". Forul de la Casa Fotbalului a fost prejudiciat cu cel puţin 600.000 de euro. "Nu aveam de unde să ştiu despre acest aspect. Noi l-am constatat în momentul în care DNA a început ancheta. Sper totuşi ca cei vinovaţi să plătească".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.