Liga 1

Legia Varșovia, anunț oficial în privința transferului lui Alibec: „Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro”

Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 25 July 2020

Legia Varșovia a renunțat la transferul lui Denis Alibec (29 de ani, atacant). Motivul? Prețul prea mare cerut de Astra Giurgiu.

„Într-adevăr, suntem în discuţii avansate pentru aducerea unui atacant. Purtăm discuţii cu toţii jucătorii care credem că ne-ar putea ajuta. Sunt convins că rezultatele muncii noastre se vor vedea în următoarele 14 zile.

Alibec nu mai este o ţintă pentru noi. Dacă este să discutăm realistic despre acest transfer, este un jucător prea scump pentru noi. Ar trebui să cheltuim 1,5 milioane de euro pentru el. Prin urmare, pe scurt, nu mai există subiectul Alibec în ceea ce o priveşte pe Legia”, a declarat Radoslaw Kucharski, directorul sportiv al polonezilor, la RDC Radio.

VIDEO Denis Alibec, nerăbdător să plece de la Astra

Denis Alibec (29 de ani) și-a reiterat dorința de a părăsi Astra Giurgiu la finalul acestui campionat: „Discuții sunt, cu echipe din mai multe țări, dar nimic concret încă. Eu zic că echipele sunt importante, acum să vedem dacă voi ajunge acolo. Încă nu m-am gândit exact unde voi merge, să vedem și ce bani se vor cere pe mine aici. Vom vedea ce va fi”.

1.4 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt.com

14 goluri și 11 pase decisivea reușit Alibec în acest sezon în toate competițiile, în 26 de meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.