Liga 1

EXCLUSIV // UPDATE A venit testul lui Cabral! Ce se întâmplă cu meciul Clinceni - Poli Iași

Articol de Ovidiu Minea, Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 25 iulie 2020

Meciul Academica Clinceni - Poli Iași, programat azi, la ora 14:30, se joacă! Testul lui Rodny Lopes Cabral este negativ.

UPDATE, 26 IULIE, ORA 09:45 » Poli Iași confirmă

Clubul Poli Iași a emis un comunicat în care confirmă informația GSP.RO: Rodny Lopes Cabral nu are coronavirus.

Orice dubiu a fost înlăturat! Și al doilea test al jucătorului nostru a ieșit negativ. Cu toții suntem bine, iar partida de la Clinceni se va disputa cu începere de la ora 14.30.
-comunicat Poli Iași

UPDATE, 26 IULIE, ORA 09:35 » Testul lui Cabral e negativ

Rodny Lopes Cabral, fundașul lui Poli Iași care ieri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, a primit în urmă cu puține momente rezultatul celui de-al treilea test! Acesta este negativ, iar meciul Clinceni - Poli Iași se va juca de la 14:30.

UPDATE, ora 18:30 » Când s-ar putea juca meciul

Dacă și cel de-al treilea test al lui Cabral va ieși negativ, atunci meciul Clinceni - Poli Iași se va disputa duminică, 26 iulie, de la ora 14:30.

„Fotbalistul ieșenilor a primit deja un rezultat negativ la testarea de azi, urmând ca până la sfârșitul zilei să primească încă un răspuns la o a treia testare”, înștiințează sursele GSP.ro. 

UPDATE, ora 16:55 » Încă un test pentru Cabral

Clubul din „Copou” a anunțat în urmă cu scurt timp că fotbalistul va fi supus unui nou test, cel de-al treilea. Cabral este izolat. Rezultatul testului va veni mâine dimineață.

Rodny Lopes Cabral

UPDATE, ora 16:25 » Cabral, retestat negativ!

Rodny Lopes Cabral a fost retestat astăzi, iar rezultatul a fost negativ. „În urma retestării, rezultatul jucătorului nostru este negativ”, anunță Poli Iași pe Facebook.

UPDATE, ora 13:45 » Cabral va fi retestat

Poli Iași a anunțat că fundașul dreapta va reface testul. „Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este așteptat peste aproximativ 5 ore”, anunță moldovenii pe Facebook.

UPDATE, ora 13:10 » Clinceni - Poli Iași nu se mai joacă! 

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru GSP.ro că duelul Academica Clinceni - Poli Iași nu se va mai juca astăzi.

„Meciul se amână sigur! Am înțeles că jucătorul se va mai testa o dată, dar, dacă nu avem un alt rezultat, nu ne vom asuma niciun risc. Partida nu se va juca. Acum, e prematur să vorbim despre o altă dată, pentru că va începe o anchetă epidemiologică.

Echipa se află acum în București și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Fotbalistul testat pozitiv va pleca la Iași cu ambulanța, iar ceilalți vor călători separat”, a spus oficialul LPF pentru GSP.ro.

Ulterior, Liga a comunicat oficial ca prima partidă de azi din Liga 1 nu se va mai juca:

Caz de coronavirus la Poli Iași

Fotbalistul din lotul lui Mircea Rednic s-a simțit rău în urmă cu o săptămână, dar rezultatul testului a fost negativ. Înainte de această etapă, jucătorii lui Poli Iași au făcut noi teste, iar rezultatul jucătorului a fost unul pozitiv, după cum au confirmat pentru GSP.ro surse din club.

Rodny Lopes Cabral (fundaș dreapta, 25 de ani) a venit la Poli Iași în iulie 2019. În acest sezon, a jucat 22 de partide, ultima cu Viitorul, pe 20 iulie.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.