Stranieri

Mircea Lucescu are susținători importanți la Dinamo Kiev! Căpitanul echipei salută numirea antrenorului român: „Vom crește și vom câștiga mai mult!”

+18 Foto
Mircea Lucescu a fost numit pe banca lui Dinamo Kiev

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 25 iulie 2020

Serhiy Sydorchuk (29 de ani), căpitanul lui Dinamo Kiev, a comentat numirea lui Mircea Lucescu (74) pe banca tehnică a echipei ucrainene.

Ucraineanul spune că evaluarea deciziilor luate de conducerea clubului nu ar trebui făcută de către jucători, însă laudă sosirea lui Mircea Lucescu, de pe urma căreia crede că echipa va beneficia serios.

Sydorchuk: „Numirea lui Lucescu are avantaje serioase”

„Totul s-a întâmplat foarte rapid, nici nu am avut timp să realizez că precedentul antrenor a plecat și că unul nou a fost deja numit. Nu sunt persoana potrivită pentru astfel de păreri, ci doar un jucător de fotbal. Nu este rolul nostru să discutăm deciziile luate de conducere; ceea ce trebuie să facem noi este să intrăm pe teren și să jucăm fotbal.

Cert este că Mircea Lucescu este un antrenor faimos și de succes în Europa. În termeni sportivi, cred că vom câștiga mai mult, vom crește și vom progresa. Sunt de acord că sosirea acestuia este un eveniment extraordinar. Din punct de vede emoțional, această știre a cauzat foarte multe controverse și opinii, incluzându-le pe cele negative. Dar astea sunt doar emoții, în primul rând asociate unuia dintre fostele joburi ale antrenorului (n.red. cel de la Șahtior Donețk).

Acum, după ce au trecut câteva zile, dacă lăsăm emoțiile deoparte și primim doar partea sportivă, sunt sigur că Dinamo va beneficia de pe urma acestei numiri. Lucescu a lucrat la Șahtior pentru foarte mult timp, așa că cine ar putea să cunoască rivalul nostru mai bine decât el? Deci acest pas are avantaje serioase pentru noi”, a spus acesta pentru sport.ua.

Sydorchuk și Dinamo Kiev au încheiat campionatul în Ucraina pe poziția secundă, la 14 puncte în spatele marei rivale, Șahtior. În această stagiune, mijlocașul defensiv a reușit 3 pase de gol, în 18 meciuri.

9 trofeea câștigat Sydorchuk cu Dinamo Kiev: 2 campionate, 3 Cupe și 3 Supercupe ale Ucrainei. Ultimul titlu, în sezonul 2015-2016

FOTOLucescu a semnat cu Dinamo Kiev, marea rivală a lui Șahtior!

Citește mai multe știri despre Mircea Lucescu și Dinamo Kiev:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.