Liga 1

GAZ METAN - FCSB 0-1. Ilie Dumitrescu, laude pentru un jucător de la FCSB: „Nu i s-a dat încredere ca lui Man, Coman și Tănase”

Articol de GSP.RO  —  duminică, 26 iulie 2020

FCSB a câștigat al doilea meci din mandatul lui Toni Petrea, 1-0 cu Gaz Metan, grație golului marcat de Ionuț Vână. 

Ilie Dumitrescu, fost jucător la Steaua, a analizat prestația vedetelor de la FCSB și l-a remarcat pe Olimpiu Moruțan, despre care crede că va avea rezultate bune la România U21 sub comanda lui Adi Mutu. 

„El a fost activ. Când va fi titular și când va avea o reușită, atunci o să vezi acțiuni individuale foarte bune. Mie mi-a plăcut cum a respectat indicațiile tactice. Eu, ca antrenor, imediat îmi dau seama când respectă indicațiile și cum s-a lucrat în zona asta. A fost în joc. Nu a avut reușite în ultimii 20 de metri, dar a fost în joc. 

Moruțan e un jucător talentat, are calitate și cu siguranță va ajunge la un nivel foarte bun. O să îl vedeți la U21, unde i se va da încredere. Încă nu e lider în echipă pentru că nu i s-a dat încredere ca lui Man, Coman și Tănase, care, chiar dacă au avut momente mai puțin bune, au fost titulari”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

VIDEO Toni Petrea: „Pe alocuri am avut probleme”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.