Liga 2

UTA - RAPID 1-2. Remarcatul lui Dan Alexa după victoria de la Arad: „El a făcut diferența, are foarte mult talent” » Cum vede lupta pentru promovare

+39 Foto
Dan Alexa

Articol de GSP.RO  —  duminică, 26 iulie 2020

Dan Alexa, tehnicianul Rapidului, a trasat principalele concluzii după victoria reușită de echipa sa în deplasare cu UTA Arad, scor 2-1. Grație victoriei, giuleștenii au reintrat în cărțile promovării, dar „Chirurgul” a avut un discurs realist la finalul partidei. 

„Știam că UTA e o echipă bine organizată. Am primit un gol pe o bâlbâială din apărarea noastră, apoi UTA a continuat să controleze prima repriză. Am fost inspirat prin trecerea lui Sefer în zona centrală, el a făcut diferența astăzi, are foarte mult talent

Victoria noastră e meritată. Felicit UTA, care a condus acest campionat și cred că poate să promoveze în funcție de rezultatele din această etapă. Victoria de azi ne obligă să câștigăm cu Turris. E un play-off echilibrat, cu antrenori foarte buni, am asistat la meciuri spectaculoase până acum”, a spus Dan Alexa, la Loo Sport.

  • foto: uta-arad.ro

După victoria de la Arad, giuleștenii au acumulat 24 de puncte și se situează acum pe locul 3. În ultima etapă, alb-vișiniii vor da piept pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele. 

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre meciul UTA - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.