Liga 1

Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

+34 Foto
Ricardo Sa Pinto // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP.RO  —  luni, 27 iulie 2020

CFR Cluj se luptă cu CS Universitatea Craiova pentru al treilea titlu consecutiv din Liga 1, dar situația în club este una complicată, iar antrenor Dan Petrescu ar putea să nu mai continue din sezonul viitor.

Așa cum GSP.ro a anunțat la începutul lunii iulie, Dan Petrescu este ca și demis de la CFR Cluj, din cauza că patronul Neluțu Varga e disperat din cauza cheltuielilor pe care i le-a pricinuit antrenorul. Astfel, se pare că CFR a început căutarea unui nou tehnician.

Portughezii de la A Bola anunță că CFR Cluj este interesată de antrenorul Ricardo Sa Pinto (47 de ani).  Acesta este liber de contract din decembrie 2019, când a plecat de la Braga.

De-a lungul carierei, Sa Pinto a mai antrenat la Sporting Lisabona, Steaua Roșie, OFC Creta, Atromitos. Belenenses, Al Fateh, Standard Liege și Legia.  Are un singur trofeu în carieră, Cupa Belgiei, cucerită cu Standar în 2018. 

Ca jucător, Sa Pinto a evoluat la Salgueiros, Sporting, Real Sociedad și Standard Liege. S-a retras în 2007, cucerind 5 trofee și bifând 45 de meciuri în naționala Portugaliei, cu care a ajuns până în semifinalele EURO 2000.

VIDEO. Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană și ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.