Liga 1

Boloni, scandalizat de jucătorii FCSB! A raportat clubul la FRF: „Sunt la ani lumină de civilizație”

Ladislau Boloni

Articol de GSP.RO  —  Monday, 27 July 2020

Ladislau Boloni a fost afectat de scandările xenofobe de după finala de Cupa României, dintre FCSB și Sepsi, 1-0, când jucătorii lui Toni Petrea au scandat alături de fani injurii la adresa Ungariei. 

„S-au întâlnit două echipe apropiate de sufletul meu şi îmi pare rău pentru prostia care s-a petrecut după meci. Nu are nimic în comun cu fotbalul. Ce s-a întâmplat este la ani lumină de civilizaţie. Iar faptul că au fost implicaţi şi jucători e contrar principiilor unei echipe din care au făcut parte Duckadam, Belodedici, Lăcătuş, Tudorel Stoica, Boloni sau Piţurcă", a transmis Boloni, citat de site-ul maghiar nemzetisport.hu, citat de looksport.ro.

„L-am sunat pe Răzvan Burleanu şi i-am cerut să-mi explice cum e posibil aşa ceva. Evident, nu e vina lui, dar va fi vina lui dacă nu vor urma consecinţe! Şi nu mă gândesc la o amendă simbolică de 5 sau 10 mii de euro, pe care patronul o va plăti fără probleme din buzunarul său", a continuat Boloni pentru sursa citată. 

„Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și face astfel de lucruri?”

Attila Hadnagy (39 de ani), director general la Sepsi, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB după gesturile făcute de aceștia. 

„N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimași, au greșit, dar să-i vad pe Tănase, Moruțan și altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și acum vine să apară în astfel de lucruri? De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educație! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaițer. Știe că acum e aici, măcar din respect față de el ar fi trebuit să se abțină”. 

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.