Liga 1

EXCLUSIV // UPDATE Surprize la antrenamentul lui CFR Cluj: 8 jucători găsiți inițial cu Covid-19 se pot pregăti normal

Articol de Andrei Crăiţoiu, Remus Răureanu  —  luni, 27 iulie 2020

CFR Cluj, locul 2 din Liga 1, a primit azi o veste extraordinară: Direcția de Sănătate Publică și-a dat acceptul ca jucătorii să se antreneze, iar Liga are dreptul să le programeze meciurile din campionat.

UPDATE ORA 18:00

CFR Cluj efectuează la această oră un antrenament, la care participă și Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu și Billel Omrani. Acești 8 jucători au fost găsiți inițial pozitivi, dar ultimele rezultatele au fost negative.

Știrea inițială: CFR Cluj se poate antrena

Afectată dur de COVID-19, CFR Cluj, care a avut 22 de persoane bolnave, a cerut aprobarea Direcției de Sănătate Publică pentru ca restul jucătorilor săi să se poată antrena și să poată fi folosiți în partida cu FC Botoșani, care va avea loc marți. 

Din informațiile GSP.ro, CFR Cluj a primit acceptul, DSP. „Considerăm că nu există impedimente pentru continuarea activității sportive a clubului. Evident, recomandarea rămâne să se respecte toate regulile impuse de autorități", se arată în adresa DSP Cluj, intrată în posesia Gazetei Sporturilor.

Astfel, pe lângă jucătorii negativi până acum, la antrenamente pot participa și care au fost infectați și care au avut deja două teste negative. Mai mult, aceștia pot juca inclusiv în meciul cu Botoșani, de mâine. Cu totul, ar fi opt persoane de la CFR găsite inițial pozitiv și apoi negativ. Campioana a descoperit primul caz în ziua meciului cu FCSB, o partidă pentru care făcuse deplasarea la București și se cazase la Mogoșoaia. Păun avea simptome, a fost testat și a ieșit pozitiv.

Din informațiile GSP.RO, la testarea de astăzi Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu și Billel Omrani au ieșit negativ! Aceștia așteaptă acum acceptul DSP să se poată reîntoarce la antrenamente. 

În acest moment, dintre jucători, pozitivi mai sunt Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici și Lacina Traore.

CFR a testat jucătorii și staff-ul și ieri, va continua să efectueze teste și azi, și mâine. Vișiniii au călătorit vineri de la București la Cluj, cu un autocar în care au intrat persoanele care nu fuseseră depistate pozitive, și nu au avut voie să se antreneze până acum.

FOTO Imagini tari de la Astra - CFR Cluj

VIDEO Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.