Stranieri

Mircea Lucescu, sabotat! Ce i-au făcut șefii lui Șahtior după ce a semnat cu Dinamo Kiev

+18 Foto
Mircea Lucescu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP.RO  —  Tuesday, 28 July 2020

Mircea Lucescu (75 de ani) este în mijlocul unei situații complicate la Dinamo Kiev. Șahtior, fosta sa echipă, a reușit să-l convingă pe Alexandru Spiridon, cel care urma să îi fie antrenor secund, să nu mai semneze cu rivala din Ucraina.

Antrenorul român a anunțat că demisionează de la Dinamo Kiev, la doar patru zile de la semnarea contractului, dar patronul Igor Surkis nu renunță la el. Omul de afaceri va încerca să-l convingă pe Lucescu să îi ignore pe fanii care-l contestă și să rămână la Kiev. 

Dacă va continua, Lucescu va avea o nouă problemă. Alexandru Spiridon, omul de încredere al lui Mircea Lucescu și cel care a lucrat cu el la Șahtior, urma să îi fie „secund” la Kiev, însă a renunțat la post.  Spiridon ar fi fost sunat de președintele lui Șahtior, Sergey Palkin, și rugat să nu semneze cu rivala Dinamo (60 de ani), anunță ziare.com.

Astfel, dacă va continua la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu va fi ajutat de Diego Longo, cel care a fost secundul lui Răzvan Lucescu, și de Emil Caras, potrivit digisport.ro.

FOTO. Imagini cu Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

VIDEO. Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.