Liga 1

Adrian Petre, sabotat de colegi?! » „Asta văd când mă uit la FCSB”

Adi Petre

Articol de GSP.RO  —  marţi, 28 iulie 2020

Vivi Răchită, fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația atacantului Adrian Petre (22 de ani), cel care l-a dezamăgit pe Gigi Becali și care ar putea pleca la finalul sezonului.

Fostul fundaș crede că Adrian Petre nu a fost ajutat de colegi pentru a da randament și că a suferit din cauza faptului că Dennis Man și Florinel Coman sunt individualiști.

„E nevoie de un caracter puternic ca să treci peste declarațiile și ieșirile în media ale patronului. La FCSB e un vestiar greu. Adi Petre este un atacant bun, peste media din Liga 1, și, dacă i se dădeau mai multe minute, ca să aibă încredere în el, putea ieși un atacant foarte bun. El are fizic bun, e inteligent, a jucat bine în Danemarca. 

Dar așa e la FCSB, dacă patronul pune ochii pe un jucători, el trebuie să plece. Man și Coman sunt individualiști și l-am văzut pe Adi Petre că încerca să își creeze singur ocazii, să ia acțiuni pe cont propriu. E foarte greu să te lupți cu doi sau trei adversari. El și Man au jucat la juniori la UTA împreună. Dar e greu ca la FCSB să existe relații de joc pentru că responsabilul tehnic se schimbă de multe ori într-un sezon. 

Adi Petre ar face bine să caute alt mediu, în care să se dezvolte. El va găsi un club la care să joace. Cea mai mare pentru FCSB ar fi să-l vrea din nou, pe o sumă de trei sau patru ori mai mare”, a declarat Vivi Răchită la Pro X.

8 partideși un gol în campionat a adunat Petr de când a semnat cu FCSB

FOTO. FCSB a câștigat finala Cupei României 1-0

VIDEO Cornel Șfaițer: „M-au surprins jucătorii FCSB-ului. Sunt sigur că se vor lua măsuri”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.