Tenis

VIDEO Simona Halep se pregătește de revenire » Antrenament intens pentru fostul număr 1 mondial

+38 Foto
Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul de la Praga (10-16 august), însă rămâne de văzut dacă va merge până la urmă la competiția din Cehia // Sursă foto: Captură Twitter

Articol de GSP.RO  —  marţi, 28 iulie 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se antrenează din greu pentru momentul în care va reintra în circuitul normal al turneelor, încă bulversat de criza COVID-19.

În ultimul clip postat pe rețelele de socializare, Simona s-a filmat în timp ce efectua un antrenament cardio. „Munca pe primul loc, după aceea joacă”, a scris sportiva noastră la descrierea videoclipului.

VIDEO Simona Halep trage tare la antrenamente

Simona Halep s-a retras de la Palermo

Halep și-a amânat revenirea pe teren după pauza de cinci luni cauzată de pandemie. Ea nu va participa la turneul de la Palermo, programat să înceapă pe 3 august.

Având în vedere recenta creștere a cazurilor de COVID-19 din România și teama de calătorii internaționale cu avionul în această perioadă, am luat dificila decizie de mă retrage de la turneul de la Palermo. 

Vreau să mulțumesc directorului terenului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile făcute pentru mine și sper ca turneul să fie un succes.

- Simona Halep

FOTO Cele mai interesante imagini din cariera Simonei Halep

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.