Liga 1

CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 1-0. Marius Croitoru l-a distrus pe Marius Avram: „M-a nenorocit! A dat un penalty inventat”

+9 Foto
Marius Croitoru l-a criticat dur pe Marius Avram după CFR Cluj - FC Botoșani 1-0

Articol de GSP.RO  —  marţi, 28 iulie 2020

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, l-a criticat dur pe Marius Avram (40 de ani), centralul partidei cu CFR Cluj (0-1).

„În meciul trecut am avut două penalty-uri. În meciul cu Steaua, m-a nenorocit (n.r. Avram). Mi-a dat om afară când nu trebuia. 

În seara asta, le-a dat un penalty inventat. E greu să joci împotriva mai multor jucători. Am avut 4 contraatacuri și nu a dat niciun galben! Era să-i rupă piciorul lui Keyta și nu dat nimic! E normal să apară și probleme medicale, dar nu din cauza asta am pierdut meciul. 

Altcineva ne-a făcut să pierdem. Rezultatul este injust. Am băgat CFR-ul în jumătatea lor, dar din păcate nu am reușit să câștigăm”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport.

Penalty suspect primit de CFR Cluj

În minutul 40, ardelenii au primit un penalty controversat, din care Ciprian Deac a marcat singurul gol al meciului. Michael Pereira a căzut în urma unui duel cu Denis Haruț, iar centralul Marius Avram a indicat punctul cu var. Din primele imagini, se poate sesiza un contact între cei doi, însă jucătorul CFR-ului pare că forțează căderea.

  • Capturi TV Telekom Sport

Clasament play-off Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.