Liga 1

Valeriu Iftime, derapaj rasist la adresa lui Keyta, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Are piciorul pe tibia țiganului”

Valeriu Iftime

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 29 iulie 2020

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a criticat în termeni duri arbitrajul lui Marius Avram la meciul pierdut cu CFR Cluj, 0-1. 

Patronul moldovenilor a reclamat un fault al lui Andrei Burcă asupra lui Hamidou Keyta, extrema franceză de 25 de ani de la Botoșani, în minutul 67, la jumătate terenului.

Când a vorbit despre duel, Iftime a avut un derapaj rasist la adresa lui Keyta, jucătorul echipei sale, nesancționat de moderatorul Radu Naum și nici de cei prezenți în studio.

Duelul dintre Burcă și Keyta // FOTO: Guliver/GettyImages

„Faultul făcut de Burcă, marele fotbalist Burcă, asupra lui Keyta, pe ăla nu l-a văzut? Burcă a făcut fault acolo? La faza cu Keyta, da. M-am uitat. Burcă are piciorul pe tibia țiganului, pardon, lui Keyta. Vă rog să vă uitați! Burcă are piciorul pe tibia lui Keyta. E păcat că dezmembram fotbalul în halul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime la emisiunea la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Radu Naum a precizat azi: "Realmente nu l-am auzit când a folosit acel termen. În pauza publicitară mi s-a povestit în cască și imediat după ce am revenit în direct am reacționat, am zis <îmi cer scuze, înțeleg că domnul Iftime a folosit un cuvânt absolut inacceptabil. Nici nu vreau să-l repet, că nu e de promovat. Îmi cer scuze și trebuie să spun încă o dată că nu se acceptă așa ceva>". 

VIDEO.  Ionel Ganea, jigniri la adresa lui Valeriu Iftime: „ Marele «Piftie» tot face gălăgie, dar aduce doctor din spital”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.