Stranieri

EXCLUSIV Regretul carierei lui Daniel Pancu dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu”: „Dădeau 6 milioane de dolari pe mine și am refuzat!”

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 29 iulie 2020

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia și difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. 

Campion al României cu Rapid și în Turcia cu Beșiktaș, Pancone, „Pantera din Kadikoy”, unde a dezvăluit cea mai mare greșeală a carierei sale

- Tu n-ai început cu Giovanni, nu?
- Un an de zile l-am avut impresar pe domnul Petescu, Dumnezeu să-l odihnească! Eram la Rapid și avusesem o ofertă din Olanda, de la Fortuna Sittard, dar nu puteau să plătească banii ăia. Apoi, nea Giovanni m-a chemat într-o zi la birou. Era normal să fiu încântat pentru că avea crema fotbaliștilor din România. O personalitate imensă, un om foarte cunoscut printre valorile fotbalului mondial. E greu să fii ca el!

- Dar n-ai ajuns la Șahtior din cauza lui...
- Nu e adevărat că din cauza lui nea Giovanni n-am plecat la Șahtior! E total fals... Nea Mircea a spus tot timpul că din cauza lui Giovanni n-am ajuns acolo. A fost doar decizia mea! Giovanni m-a așteptat o săptămână, două, chiar a vrut să vină după mine în vacanță, eram la Iași, și să plecăm la Donețk, cu un avion privat, dar nu am vrut.

- Ce ofertă făcuseră?
- Oferta fusese acceptată de cluburi. Era de cinci sau șase milioane de dolari. Eu mi-am dorit să continui la Istanbul. Am întârziat o săptămână, am fost amendat de Del Bosque, dar când am intrat cu nea Giovanni seara, parcă se cunoașteau de o viață. Au stat la taclale cinci ore și au vorbit de toate. Abia atunci mi-am dat seama de cât de important era. Nu m-a scutit de amendă, am plătit o treime din 30.000 de dolari. Am rămas cu 10.000.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DANIEL PANCU

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.