Liga 1

UPDATE Coronavirus la Astra! Partida cu Craiova nu se mai dispută azi + Reacția LPF

Articol de Remus Răureanu, Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 29 July 2020

Meciul Astra - Universitatea Craiova, programat azi la ora 21:30, nu se va mai juca. Croatul Crepulja (Astra) a fost diagnosticat cu coronavirus.

  • Meciul va fi azi de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

UPDATE 15:50

LPF confirmă că meciul nu se va juca azi și că la Astra va fi o anchetă epidemiologică

„Da, categoric s-a amânat. Există un rezultat pozitiv. A fost testat azi dimineață la Spitalul Județean din Giurgiu. Nu se mai impune o retestare pentru medicii au spus foarte clar că are simptome de COVID-19. Va începe o anchetă epidemiologică. În acest moment rămânem atașați obiectivului de a termina acest campionat pe teren. Vom vedea după ce se termină ancheta epidemiologică ce vom face cu acest meci”, a declarat Justin Ștefan, secretar general al LPF, la emisiunea „Digi Sport Special”.

UPDATE 15:00 » Astra - Craiova nu se joacă

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat că meciul Astra - Craiova nu se va mai juca azi.

Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

Același scenariu a fost CFR Cluj - FCSB și la Poli Iași Clinceni, când clujenii și ieșenii au avut un jucător depistat pozitiv în ziua meciului. Meciul dintre Iași și Clinceni s-a jucat următoarea zi, în timp ce CFR - FCSB a fost reprogramat vineri. 

UPDATE 14:50 » Crepulja are coronavirus

Din sursele GSP.ro, confirmate de club, Astra a primit testul: Crepulja este pozitiv cu coronavirus!

Știrea inițială:

Mijlocașul croat Ljuban Crepulja (26 de ani) a acuzat anumite probleme medicale și a fost testat pentru COVID-19 de șefii Astrei. 

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a comentat situația pentru GSP.RO și a dat detalii despre starea de sănătate a lui Crepulja, precizând că acesta nu are simptome de coronavirus.

„El a avut febră și azi l-am testat. Rezultatul va veni în jurul orei 16:00. Nu știu ce se va întâmpla cu meciul dacă va fi găsit pozitivi. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19.  În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

La testele efectuate vineri, Crepulja a ieșit negativ! Se pare că jucătorul a stat mai mult timp cu aerul condiționat deschis și de aici ar fi apărut problemele. 

VIDEO Denis Alibec e cu gândul la plecare: „Vreau să joc în Champions League”

Astra - Craiova, echipe probabile 

ASTRA: 1. Lazar - 6. G. Simion, 4. Graovac, 23. Dandea, 3. Radunovici - 31. A. Ioniță, 22. G. Șerban, 21. Crepulja, 90. Răduț - 50. Budescu - 7. Alibec
REZERVE: 18. Bolboașă, 5. C. Dima, 8. Takayuki, 11. V. Gheorghe, 13. D. Graur, 14. Baicu, 19. Fatai, 96. Balaure, 99. D. Gheorghe
ANTRENOR: Bogdan Andone

CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosici, 26. Acka, 5. Vătăjelu - 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău - 22. Bărbuț, 19. Koljici, 28. Mihăilă
REZERVE: 1. L. Popescu, 9. A. Ivan, 14. Qaka, 17. Baiaram, 20. Gustavo, 21. Ivanov, 33. Bălașa, 38. L. Nițu, 39. I. Mitran
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.