Liga 1

Fanii-acționari ai lui Dinamo, jigniri după dezvăluirile GSP: „Cât de mult și-au dorit ca «oile» să câștige Cupa!” + îi atacă pe șefii propriei echipe

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 29 iulie 2020

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în cadrul clubului Dinamo prin programul DDB, au postat un comunicat dur după informația dezvăluită azi de GSP.RO. 

Dinamoviștii s-au declarat deranjați de dezvăluirea Gazetei Sporturilor, care a scris că Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, a ținut ținut un discurs mobilizator pentru jucătorii FCSB la pauza meciului cu Sepsi, 1-0, din finala Cupei României.

În comunicat, fanii din PCH îi jignesc pe cei de la FCSB și acuză faptul că FRF și-a dorit ca echipa roș-albastră să câștige Cupa. Mai mult, suporterii se iau și de oficialii lui Dinamo, spunând că aceștia nu vor să meargă să se judece la TAS.

Strigător la cer!!!

Mai are cineva îndoieli că FRF și-a dorit ca FCSB să fie în Finala Cupei împotriva regulamentelor? Cât de mult și-au dorit ca «oile» să câștige Cupa! 

Cel mai influent om din FRF a intrat la pauza finalei în vestiarul fcsb-ului pentru a-i încuraja pe jucători. Este vorba de Mihai Stoichiță, considerat de presa de sport omul nr 1 din Federație, pentru influența pe care acesta o are în luarea deciziilor importante. Ce speranță la dreptate să mai aibă vreun club aflat în litigiu cu echipa favorită a Federației? 

Federația îi dă drept de joc unui jucător suspendat, dar într-un caz identic (I. Fulop) același for îl blochează pe jucător prin lipsa unui răspuns către club. 

Din păcate Clubul Dinamo nu dă niciun semn că ar dori să-și caute dreptatea la TAS, deși acum are un argument în plus pentru a demonstra lipsa de imparțialitate și părtinirea Federației față de FCSB.

Am cerut cu insistență Clubului Dinamo să ne pună la dispoziție motivarea hotărârii Comisiei de Disciplină și Etică în urma recursului. Solicităm din nou acest document, sau măcar să ni se spună că nu au făcut recurs sau că nu vor să se caute dreptatea la TAS, ca să știm și noi ce fel de interese conduc Clubul Dinamo
- comunicat PCH

VIDEO Cluburile au votat pe cine vor campioană și ce s-ar întâmpla cu Dinamo

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași 1-1

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.