Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mihai Rotaru surprinde: „Nu merităm să jucăm în grupele Ligii Campionilor” + ce zice de transferul lui Cicâldău

Cicâldău, cel mai curtat fotbalist al Craiovei

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 29 iulie 2020

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre strategia de transferuri pentru sezonul următor.

Alexandru Cicâldău, mijlocașul cotat la 4 milioane de euro, e curtat de mai multe formații importante din Europa. Mihai Rotaru nu exclude varianta unui transfer, deși ar prefera să atace cu el grupele cupelor europene.

„Nu ne facem planuri să vindem ceva. Vom vedea la momentul potrivit. E utopic în momentul ăsta să ne planificăm ceva. Știți că noi nu facem transferuri la TV. Devenim penibili, spunem că batem palma, iar după 3 zile spunem că nu mai facem nimic. 

Cicâldău e unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din acest moment, dacă nu cel mai valoros. Noi ne dorim să îl mai ținem un an de zile. Depinde și de el, de starea lui. Dincolo de un jucător bun, e și un caracter extraordinar. Vrem să atacăm grupele Europa League cu aceeași formație. Suntem realiști. Pentru ce investiții s-au făcut, nu merităm să jucăm în grupele Ligii Campionilor, dar nu ne-am da la o parte”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport Special.

14 goluriare Alexandru Cicâldău în actualul sezon de Liga 1

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie! ”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.