Liga 1

Gigi Becali a luat foc când a auzit de propunerea lui Răzvan Burleanu: „Suntem sărăci lipiți pământului! Ce echipe sunt astea?!”

Gigi Becali, conducătorul lui FCSB, se opune schimbării sistemului competițional din Liga 1

Articol de GSP.RO  —  joi, 30 iulie 2020

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, nu este de acord cu schimbarea sistemului competițional din Liga 1, pe care a adus-o zilele trecute în discuție Răzvan Burleanu (36), președintele FRF.

Nu sunt de acord cu sistemul de 16 echipe. Dacă noi suntem săraci lipiți pământului, nici 14 nu adunăm, de unde să aducem 16 sau 18, bă? Jucăm cu Bărăganul Ciulniţa, noi suntem CSA Steaua?!

De unde să avem 18 echipe noi? Așa, vom avea si mai puțini bani de la televiziune. Noi oricum le avem acum pe Chindia, Clinceni, Călărași... ce echipe sunt astea?”, a declarat Becali la ProX.

Gigi Becali despre Astra - Craiova: „Nu se poate juca, 3-0!”

De asemenea, conducătorul roș-albaștrilor s-a pronunțat și în privința duelului din etapa #9 a play-off-ului, Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova, suspendat după ce Ljuban Crepulja (26, mijlocaș) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus: „Dacă nu se poate juca, 3-0! Ce mai discutăm? Trebuie să ai multă minte aici? Nu pot să joc din cauza ta, da? Asta e!”.

 Dinamo să joace meciurile cu jucătorii sănătoși. Să joace din două în două zile, care e problema? Las-o, bă, să joace!

Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO Edi Iordănescu răspunde ironiilor lui Gigi Becali: „Poate rămâne fără baterii la telecomandă”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.