Liga 1

UPDATE Decizie BOMBĂ! Astra - Craiova a fost programat de urgență » La ce ora se poate juca meciul + ce se întâmplă cu CFR Cluj - FCSB

Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc.

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  joi, 30 iulie 2020

Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc.

UPDATE 17:20

Dacă testele jucătorilor de la Astra vor ieși negative, meciul Astra - Craiova se va juca vineri, de la ora 18:45 În acest caz, partida CFR Cluj - FCSB, programată la 20:30, va începe la 21:45.

Știrea inițială

În Adunarea Generală a LPF de astăzi a avut loc o discuție și despre incertitudinea care persistă asupra meciului Astra - CS Universitatea Craiova, care nu s-a mai putut disputa miercuri seară, din cauza faptului că mijlocașul Crepulja a fost testat pozitiv cu coronavirus. Dani Coman, președintele Astrei, a susținut însă că Astra are acordul DSP de a disputa meciul, cu condiția de a avea două teste Real Time PCR negative.

Deja la ora 14:00 întreaga echipă secundă a Astrei a fost testată, iar în jurul orei 16:00 vor merge și cei de la prima formație pentru a li se lua probe. Apoi, mâine dimineață se va repeta procedura în cazul în care primele teste vor fi negative. Pentru ca meciul să se poată juca mâine seară e nevoie ca și rezultatele de la a doua testare să fie toate negative.

Astra - Craiova se joacă vineri seara sau deloc!

Craiova și-a dat acordul pentru a juca, însă pentru ca partida să aibă loc e obligatoriu ca ea să fie programată nu mai târziu de vineri seară. Astra, tot prin vocea lui Dani Coman, a propus ca în cazul în care rezultatele testelor nu vin până mâine seară, atunci să se joace în cursul zilei de sâmbătă. Lucru cu care nu doar că Universitatea Craiova nu e de acord, dar s-ar încălca ăi regulamentul care spune că aceeași echipă nu poate disputa două jocuri, în două localități diferite, la interval de numai 48 de ore.

Craiova a și postat în urmă cu puțin timp, pe pagina de facebook, anunțul că meciul cu Astra va avea loc vineri seară, deși pe parcursul zilei de azi Sorin Cârțu, care e președinte în Bănie, respingea varianta ca partida să aibă loc mâine. "Cum să jucăm cu Astra vineri? E în intervalul de 5 zile de când Crepulja, testat pozitiv, a avut contact cu jucătorii Astrei, de unde să știm că unii jucători n-au luat virusul, care e încă în perioada de incubație și putem să ne infectăm și noi".

Gest revoltător împotriva lui Sepsi al celui mai influent om din Federație, la meciul cu FCSB!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.