Liga 1

FCSB. Gigi Becali, mesaj dur pentru jucătorul pe care l-a vrut cu orice preț: „A fugit puiul cu ața. Eram sigur că o să vină ziua când o să regrete”

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 30 July 2020

Deși a spus în mai multe rânduri că vrea să aducă un fundaș centrali, Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că nu mai este interesat de Andrei Chindriș (21 de ani) de la FC Botoșani.

Omul de afaceri, care a negociat cu Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, pentru Chindriș, fiind gata să ofere 400.000 de euro, a ironizat acum posibilitatea de a face o nouă ofertă.

„A fugit puiul cu ața la transferul lui Chindriş! I-am făcut înainte de Paşte o oferta clară lui Iftime şi eram sigur că o să vină ziua când o să regrete. Dar acum îi transmit domnului Iftime că şi dacă îmi dă de la el 100.000 de euro tot nu îl mai vreau pe Chindriş! Ce să fac cu el? 

Nu ați văzut cum joacă? Nu îl mai vrea Valencia? Eu i-am spus de atunci să batem palma şi o să fie bine pentru toată lumea. Acum poate să îmi dea Iftime bani de la el, că eu nu îl mai vreau”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Chindriș este la FC Botoșani din ianuarie 2017, când a fost adus de la U Cluj. Acesta a mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 31 de meciuri în Liga 1.

800.000 de euroeste cota lui Chindriș, potrivit transfermarkt

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României, după 1-0 cu Sepsi

VIDEO. Toni Petrea: „Ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.