Liga 1

Vin vremuri grele pentru Dinamo! LPF a stabilit programul pentru echipa lui Gigi Mulțescu: meciuri între 2 si 18 august

Articol de GSP.RO  —  joi, 30 iulie 2020

Liga Profesionistă de Fotbal a avut azi o Adunare Generală, în care s-a decis să se ceară ca finalul play-out-ului să se prelungească până pe 18 august pentru ca toate etapele să se joace.

Dinamo este cea mai afectată de decizia Ligii. După ce nu s-au antrenat timp de 14 zile, elevii lui Gigi Mulțescu au de jucat 7 meciuri până pe 18 august, când se va încheia sezonul. Astfel, oficialii LPF au pus la punct programul pe care-l va avea Dinamo în perioada următoare.

Începând cu acest weekend, Dinamo va juca aproape fără oprire. Pe lângă meciurile cu Voluntari (deplasare) și Viitorul (acasă), programate pentru ultimele două runde, Dinamo mai trebuie să dispute și restanțele cu Chindia (două meciuri), Hermannstadt (două meciuri) și Sepsi (deplasare). Conform regulamentului, Dinamo poate evolua după 48 de ore de pauză dacă o face în același oraș, altfel vor avea nevoie de 3 zile.

Programul lui Dinamo

  • 2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13) 
  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo 
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12) 
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Dinamo a jucat doar 7 meciuri în acest play-out și este pe locul 7, loc retrogradabil, cu 21 de puncte, cu 7 mai puțin decât Sepsi, echipa de pe locul 5, care asigura menținerea în Liga 1. „Câinii” au jucat ultimul meci pe 12 iulie, 1-1 cu Poli Iași.

Clasament play-out Liga 1

Sezonul începe pe 21 august!

Cluburile au decis și ca sezonul viitor să înceapă pe 21 august, chiar în ziua în care va avea loc barajul pentru promovare! Echipa care va câștiga barajul va fi programată luni în prima etapă. Și această decizie trebuie aprobată de Comitetul Executiv.LPF așteaptă în următoarele zile propunerile cluburilor pentru a încheia sezonul, dacă vor mai apărea și alte cazuri de Covid-19 în play-out.

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași

VIDEO LPF, propunere horror pentru Dinamo: 7 meciuri în ritm infernal + 4 echipe ar șoma două săptămâni

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.