Campionate

Nebunia pregătită de Inter: 260 de milioane de euro pentru a-l convinge pe Messi să lase Barcelona!

+39 Foto
Lionel Messi este dorit de către Inter Milano // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 30 July 2020

Oficialii lui Inter pregătesc o ofertă colosală pentru a-l convinge pe Lionel Messi (33 de ani) să părăsească Barcelona.

Deși antrenorul Antonio Conte a descris mutarea ca fiind o „fantezie”, în birourile echipei italiene se pune la cale ceea ce ar reprezenta cel mai important transfer al ultimilor ani.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Inter așteaptă ca lui Messi să îi expire contractul cu Barcelona. Dacă argentinianul va decide să nu își prelungească înțelegerea cu catalanii, scandentă în iulie 2021, italienii îi vor face acestuia o ofertă astronomică: un contract pe 4 ani, timp în care ar primi 260 de milioane de euro.

Totuși, Barcelona, prin vocea președintelui Josep Maria Bartomeu, insistă că starul argentinian nu va părăsi clubul din La Liga. De curând, Bartomeu a încercat să îi liniștească pe fanii echipei, declarând că Messi își va prelungi contractul și că își va încheia cariera în Spania.

48 de milioane de euroeste salariul anual net al lui Messi la Barcelona. Potrivit transfermarkt.com, argentinianul are o cotă de piață de 112 milioane de euro

Nu cred că Messi e un vis interzis, poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei - Massimo Moratti, fost președinte Inter

633 de goluri și 285 de pase decisiveare Lionel Messi la Barcelona, în 729 de meciuri

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.