Liga 1

FCSB tremură! Anunț îngrijorător legat de faliment: „Datoria e de 11 milioane de euro”

Articol de GSP.RO  —  joi, 30 iulie 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că echipa roș-albastră ar putea avea mari probleme financiare din cauza datoriei pe care clubul o are către el.

Omul de afaceri a spus că a făcut mai multe verificări și că a aflat că datoria pe care FCSB o are este de 11 milioane de euro. Astfel, Becali spune că formația roș-albastră riscă falimentul dacă Dennis Man, pe care Becali cere 15 milioane de euro, nu va fi vândut sau dacă echipa nu ajunge în grupele Europa League.

„După că ce nici nu avem bani, suntem vai de capul nostru de săraci și abia ne ajung banii de la televiziune pentru 14 echipe... Suntem vai de capul nostru în 14 echipe! De unde să găsim încă două echipe pentru Liga 1? De unde bani? Care alte surse de venit?

Eu nu știam... Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila și i-a spus «Zi-mi și mie». Am 11 milioane de euro împrumutați! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie!

Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu... Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar... ”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Toni Petrea: „Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României după 1-0 cu Sepsi

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.