Publicitate

NBA revine! Stai cu ochii pe spectacolul din baschetul nord-american și prinde cele mai bune cote, la Superbet!

Articol de GSP.RO  —  joi, 30 iulie 2020

După o lungă așteptare, revine și cel mai spectaculos campionat de baschet al planetei, NBA. Într-un format nou pentru restul sezonului regulat, dar cu un play-off în formatul tradițional.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe meciurile din NBA!

It's a Whole New Game

Acesta este sloganul ales de NBA pentru reluarea sezonului. Și, într-adevăr, este un joc complet nou. Fără spectatori și cu un singur loc de desfășurare: „bula” din Orlando, Florida.

La restart au fost invitate doar 22 de echipe din cele 30 care joacă în NBA: 9 din Conferința de Est și 13 din cea de Vest. Practic, participă doar cine s-a calificat deja în play-off și cine mai are șanse matematice să o facă. Fiecare echipă va disputa câte 8 meciuri, iar la final, primele 8 din fiecare conferință merg în play-off, care va avea loc la fel ca în fiecare an. În cazul în care între locul 8 și locul 9 dintr-o conferință va fi o diferență de 4 victorii sau mai puține, cele două echipe se vor întâlni într-un baraj, pentru a determina cine merge în play-off.

Toată lumea așteaptă finala Lakers-Clippers în Vest. Poate fi oprită Bucks în Est?

La Superbet, doar 3 echipe au cote sub 5.00 la titlu: Los Angeles Lakers, Milwaukee Bucks și Los Angeles Clippers. Sigur că Houston Rockets, Boston Celtics sau actuala campioană, Toronto Raptors, nu pot fi scoase din calcule, dar toată lumea se așteaptă ca trofeul Larry O'Brien să ajungă la una dintre cele 3 mari favorite.

Cele două rivale din LA conduc Vestul și sunt așteptate să se întâlnească în finala conferinței. Până atunci, Lakers (locul 1, 49-14) și Clippers (locul 2, 44-20) deschid balul. Se vor întâlni chiar în prima zi, pentru a patra oară în acest sezon. Clippers a câștigat două din precedentele 3 dueluri și va încerca să obțină un al treilea succes, mai ales că Anthony Davis este incert, din cauza unei accidentări suferite în meciurile de pregătire. Ai LIVE Stream și SuperCotă la meciul LA Lakers - LA Clippers, la Superbet!

În Est, Bucks (53-12) pare să nu aibă rivală. Toronto Raptors e departe (46-18), iar Boston Celtics (43-21) ocupă locul 3 în conferință. Cele două par singurele adversare serioase pentru Milwaukee, deși Miami Heat și Philadelphia 76ers au suficiente argumente pentru a spera să dea lovitura.

Gianns vs. LeBron, marele duel pentru titlul de MVP

Spectaculoasă se anunță și lupta pentru titlul de MVP al sezonului regulat. Lucrurile sunt clare din acest punct de vedere: vom avea un duel între Giannis Antetokounmpo și LeBron James.

Starul lui Bucks (29,6 puncte, 13,7 recuperări, 5,8 pase decisive) vrea să intre în grupul select al jucătorilor care au fost de două ori consecutiv MVP în NBA. Grecul are de partea lui cifrele excelente, progresele înregistrate față de sezonul trecut și faptul că echipa sa are cel mai bun bilanț din ligă.

În schimb, LeBron (25,7 puncte, 7,9 recuperări, 10,6 pase decisive) impresionează prin longevitate și capacitatea incredibilă de a se reinventa la 35 de ani. „The King”, care a fost MVP de patru ori (ultima oară în 2013), este cel mai bun pasator în acest sezon, o confirmare că mereu găsește un mod de a-și face colegii mai buni. Pariază pe viitoarea campioană din NBA! Cine câștigă titlul?

Cele mai importante statistici înainte de reluarea sezonului

  • Cel mai bun marcator al sezonului: James Harden (Houston Rockets) - 34,4 puncte/meci
  • Cei mai buni recuperatori (dintre jucătorii rămași în competiție): Giannis Antetokounmpo, Rudy Gobert - 13,7 recuperări/meci
  • Cel mai bun pasator: LeBron James (LA Lakers) - 10,6 pase decisive/meci
  • Puncte marcate/meci: Milwaukee Bucks - 118,6
  • Recuperări/meci: Milwaukee Bucks - 51,7
  • Pase decisive/meci: Phoenix Suns - 27,2
  • Total coșuri de 3 puncte: Dallas Mavericks - 1.026
  • Cele mai bun echipe în meciurile de pregătire: Oklahoma City Thunder (3-0), New Orleans Pelicans (3-0)
  • Cele mai slabe echipe în meciurile de pregătire: Washington Wizards (0-3), Portland Trail Blazers (0-3)

Bucură-te în mod special și de Bonusul de Bun Venit!

Trăiește SuperIntens cele mai tari meciuri din sportul rege pe biletele câștigătoare plasate de pariori. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.