Liga 1

GSP LIVE. VIDEO Avertisment direct pentru Reghecampf, după un meci suspect din Liga 1: „Nu ia foc, că mă cunoaște. Să nu zic mai multe despre anii '97, '98, cu o mașină”

Articol de GSP.RO  —  vineri, 31 iulie 2020

Valeriu Răchită (50 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul antrenor și-a amintit despre un meci suspect disputat în Liga 1, în martie 2012, între Petrolul și Concordia Chiajna. 

Pe 12 martie 2012, Petrolul, antrenat de Valeriu Răchită, pierdea cu 3-4 în fața celor de la Concordia Chiajna, formație pregătită de Laurențiu Reghecampf. Ploieștenii conduceau cu 3-1, prin ”tripla” tunisianului Hamza Younes, dar au cedat pe final. 

Răchită, despre Petrolul - Concordia 3-4

„FRF a anchetat acel meci prin comisia de integritate, pe surse. Am aflat că 3 jucători au fost mânjiți. Unul îl spun, a fpst Matteo Gritti, portarul. L-am dat afară după acel meci. Mi-a fost adus din Elveția, jucase la Neuchâtel Xamax, dar mizeriile le făcuse în Liga 2 din Italia. 

Au mai fost 2 fundași, nu vreau să le spun numele, mai sunt încă în fotbal, ambii în Liga 2 din România. Bineînțeles că am simțit ceva necurat. Eu am lucrat ceva la antrenamente, iar pe final, fundașii mei jucau la offside. Fundașul stânga urca, fundașul dreapta rămânea în spate”, a povestit Valeriu Răchită la GSP Live. 

„Nu ia foc că mă cunoaște (n.r. Laurențiu Reghecampf). Aș putea să zic mai multe, din anii 97, 98. Să spună Ciocoiu ce s-a întâmplat cu Reghe, cu o mașină...”
- Valeriu Răchită

Echipele de start din Petrolul - Chiajna 3-4:

Petrolul: Gritti - Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia - Mustivar, V. Negru - Opriţa, Boudjemaa, Hamza - Zerka
Rezerve: Valincius, M. Tudor, Dina, Linares, Buhuşi, Stoimirovici, Osiako
Antrenor: Valeriu Răchită

Chiajna: Gospodinov - Krumov, D. Bratu, Mamele, Guilherme - L. Filip, Petrovici, Vlad Munteanu, Ilie Iordache - Ad. Popa, Rocha
Rezerve: Niţă, Mihalcea, Lancev, Alex Dos Santos, V. Dinu, R. Iancu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti) / Asistenţi: Adrian Popescu, Daniel Mitruţ (ambii Craiova).

Reghecampf intervine în scandalul momentului: „Steaua pentru mine este echipa mea de suflet”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.