Liga 1

LPF, reacție după propunerea celor de la Petrolul și Rapid: „Vom transmite adresa cluburilor din play-out”

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu a exclus din start propunerea venită de la Petrolul și Rapid.

Articol de GSP.RO  —  vineri, 31 iulie 2020

Liga Profesionistă de Fotbal va cere părerea cluburilor din play-out în legătură cu varianta celor de la Petrolul și Rapid de desfășurare a sezonului următor de Liga 1.

  • CONTEXT: Rapid și Petrolul, cu acceptul altor cluburi din Liga 2, au propus celor de la FRF ca, în cazul în care Liga 1 va avea 16 echipe din sezonul viitor, cluburile de pe locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1 să joace un baraj cu echipele de pe locurile 4 și 5 din play-out-ul Ligii 1. Cele două partide s-ar juca pe lângă barajul tradițional, dintre locul 6 din play-out-ul Ligii 1 cu locul 3 din play-off-ul Ligii 2.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu a exclus din start propunerea venită de la Petrolul și Rapid. Acesta așteaptă răspuns din partea tuturor celor implicați. 

Justin Ștefan: „Am primit propunerea”

„Am primit în cursul zilei de ieri această propunere de la Petrolul. Astăzi vom transmite această adresă către toate cluburile din play-out. Presupun că nu vor fi de acord. Categoric că trebuie să facem o distincție foarte clară. Vorbim de Liga 2 cu un format modificat și de o Ligă 1 în care ne-am propus să desfășurăm toate partidele. E categoric că nu vor agrea propunea celor de la Petrolul și Rapid”, a declarat Justin Ștefan la Pro X. 

VIDEO. Program horror pentru Dinamo

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.