Liga 1

Un dinamovist ar putea pleca în această vară la o formație din play-off: „E tentant pentru el să vină la noi!”

Diego Fabbrini

Articol de GSP.RO  —  vineri, 31 iulie 2020

Antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, vrea să-l repatrieze pe italianul Diego Fabbrini, acum la Dinamo.

„Sportiv, e tentant pentru el să vină la Botoșani. Când a trecut prin momente grele, Botoșaniul l-a ajutat, a revenit pe un trend ascendent. Din păcate, acum și din cauza împrejurărilor de la Dinamo, a rezultatelor, a transferului nereușit în Bulgaria este în situația asta.

Botoșaniul are mare nevoie de el. E greu să-l aducem din alt punct de vedere, nu sportiv. Vom discuta, nu e nimic închis”, a declarat Marius Croitoru.

Mijlocașul ofensiv italian a evoluat pentru FC Botoșani între septembrie 2018 și iulie 2019, perioadă în care l-a impresionat profund și pe Valeriu Iftime. Atât de mult, încât finanțatorul moldovenilor îl așteaptă înapoi la Botoșani. Singurul impediment, salariul mare cerut de Fabbrini.

„Fabbrini îmi doresc să fie al meu. Îi fac în continuare oferte. Îi fac acum, în direct, numai să vină. Îl aștept la mine. Nu știu dacă l-a stricat Dinamo, dar el este un fotbalist senzațional pentru campionatul nostru, dacă este bine reglat și bine integrat în club. Trebuie să înțeleagă nivelul salarial care se poate acorda în România. E greu să îi dai salariu de 14.000 de euro și următorii fotbaliști să aibă 6.000”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, pe 16 iulie.

VIDEO Croitoru: "Nu facem jocurile nimănui, altfel ne bate Dumnezeu"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.