Stranieri

Mircea Lucescu pune pe liber un vicecampion mondial! Prima plecare de la Dinamo Kiev

+18 Foto
Mircea Lucescu a început să construiască echipa pentru sezonul viitor

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 01 August 2020

Croatul Josip Pivaric, al cărui contract a expirat joi, a plecat de la vicecampioana Ucrainei. Fundaşul stânga de 31 de ani a jucat însă foarte puţin în ultimul sezon, fiind şi accidentat.

Mircea Lucescu a început să facă ordine la Dinamo Kiev. Primul jucător plecat de la vicecampioana Ucrainei după numirea sa este un străin. Josip Pivaric, 31 de ani, a fost anunţat că nu i se prelungeşte contractul ce expiră pe 6 august, şi croatul a şi plecat. Este dovada că antrenorul român vrea să mizeze pe ucraineni, pe flancul stâng al defensivei avându-i pe Mikolenko, 21 de ani, şi pe Karavaev, ce poate juca în ambele benzi, a treia soluţie pe post fiind brazilianul Sidcley, adus cu 5 milioane şi revenit după împrumutul la Corinthians. 

Eliminat cu Şahtior 

Internaţionalul croat era din august 2017 la Kiev, dar nu a adunat decât 47 de meciuri în toate competiţiile. A bifat doar trei apariţii în sezonul recent încheiat, fiind de două ori titular şi destul de des accidentat. El a fost aproape integralist în derby-ul cu Şahtior (2-3), de pe 4 iulie, fiind eliminat în prelungiri, apoi n-a mai contat. 

VIDEO. Mircea Lucescu, contestat de fanii lui Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.