Liga 1

Cine decide la CFR Cluj? Problema dinaintea meciului decisiv cu Craiova: „Nu prea avem cum să comunicăm”

Cu Dan Petrescu aflat departe de echipă, „secundul” Valeriu Bordeanu (43 de ani) a preluat frâiele campioanei României

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 01 august 2020

CFR Cluj a câștigat meciul cu FCSB, scor 2-0, și a rămas în lupta pentru titlu. Dan Petrescu, confirmat pozitiv cu Covid-19, a lipsit de pe banca „feroviarilor”.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU.

Cu Dan Petrescu aflat departe de echipă, „secundul” Valeriu Bordeanu (43 de ani) a preluat frâiele campioanei României. Acesta a dezvăluit cât de anevoioasă este comunicarea cu antrenorul aflat în izolare.

CFR, fără Dan Petrescu pe bancă

„Vă spun sincer, lucrez de 6 ani cu Mister și nu ai cum să îi înțelegi stilul. Nu știu exact ce gândește, dar anticipez ce mutări ar putea face. Cu siguranță vorbim în timpul sesiunii de antrenament, el decide programul, dar în timpul meciurilor nu prea avem cum să comunicăm”, a explicat Bordeanu modul de operare.

Am vorbit înainte de meci cu Dan Petrescu. Vom vedea dacă va fi pe bancă, sunt niște protocoale care trebuie urmate. El acum este în izolare, acasă. Dacă rezultatele testelor vor fi bune, el ar putea fi și pe bancă.
- Marius Bilașco, oficial CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.