Liga 1

Încă un transfer la FCSB! Gigi Becali a confirmat: „El este, da”

Alexandru Albu este dorit de FCSB. Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 01 August 2020

Alexandru Albu (26 de ani), fundașul central împrumutat de Chiajna la Academica Clinceni, este dorit de FCSB. Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali (62), conducătorul roș-albaștrilor.

  • FCSB a efectuat deja trei transferuri pentru sezonul următor: atacanții Alexandru Buziuc (26) și Sergiu Buș (27), plus fundașul stânga Marius Briceag (28)

„Fundaşul pe care ni-l dorim nu l-am transferat încă. Alexandru Albu este, da, dar încă nu l-am luat”, a declarat Becali, conform Antena Sport.

„Mă bucură interesul lui Gigi Becali, de mic țin cu Steaua și mi-am dorit să ajung acolo când mă uitam la TV. Nu mă așteptam, dar mă face să muncesc și mai mult. Ar fi o șansă mare, știu că pot face față, sper să ajung și la națională de acolo. Ca fundaș, mijlocaș, pe orice post. Momentan nu a vorbit nimeni cu mine, mă gândesc la meciurile pe care le am la Clinceni. La finalul sezonului trebuie să revin la Chiajna”
Alexandru Albu, Clinceni, la Look Sport

Alexandru Albu s-a accidentat în meciul Clinceni - Hermannstadt

Albu a fost titular la Clinceni în meciul cu Hermannstadt. Jucătorul a rezistat pe teren doar 18 minute, din cauza unei accidentări. 

Folosit astăzi de Ilie Poenaru la mijlocul terenului, Albu a acuzat probleme musculare la coapsa piciorului drept și a părăsit terenul.

325.000 de euroeste cota de piață a lui Albu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

„Am văzut problemele pe care Steaua le are în apărare. Eu pot spune doar că am caracteristicile necesare pentru a ajuta echipa. Știu ce înseamnă Steaua și știu ce se cere acolo”, declara Albu în urmă cu un an pentru GSP.ro.

FCSB - CFR Cluj 2-0 // VIDEO Toni Petrea: „Mi-a fost teamă doar să nu se accidenteze titularii"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.