Liga 1

POLI IAȘI - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-0 » Chindia, prima echipă retrogradată în Liga 2 » Moldovenii speră în continuare! Cum arată ACUM clasamentul

Poli Iași s-a impus în fața lui Chindia Târgoviște, scor 1-0, grație golului marcat de Passaglia din penalty // foto: Facebook @ FC Politehnica Iasi

Articol de GSP.RO  —  duminică, 02 august 2020

Poli Iași s-a impus în fața lui Chindia Târgoviște, scor 1-0, grație golului marcat de Passaglia din penalty. Dâmbovițenii au retrogradat matematic după această înfrângere.

Prima repriză a duelului de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași a fost echilibrată și lipsită de mari șanse de gol. Singura fază periculoasă a fost reușită de gazde, în minutul 40, când Luckassen a luftat inexplicabil după o respingere stângace a lui Aioani, portarul Chindiei.

Scorul a fost deschis imediat după pauză, din penalty. Yameogo l-a doborât în careu pe Rodny Lopes Cabral, iar Passaglia a executat fără emoții lovitura de departajare.

În minutul 62, echipa lui Emil Săndoi a cerut la rândul ei un penalty, după ce Mihalache a blocat cu mâna o minge șutată de Ivancic în interiorul careului. Arbitrul George Găman nu a văzut însă nicio ilegalitate și a decis să nu arate spre punctul cu var.

Chidia nu și-a trecut nicio ocazie în cont până la finalul partidei, în timp ce ieșenii au mai trecut de două ori pe lângă gol, protagonistul ambelor faze fiind Luckassen, care nu a prins spațiul porții.

Chindia retrogradează matematic, aflându-se la 9 puncte în spatele locului de baraj cu 3 meciuri rămase, în timp ce Poli păstrează șanse de salvare de la retrogradare. Trupa lui Mircea Rednic se află la 2 lungimi în spatele lui Sepsi cu un meci rămas din acest sezon. Trebuie menționat însă că Sepsi mai are de disputat două partide.

Mircea Rednic: "Am luat trei puncte importante, obținute greu. Suntem obosiți!"

Emil Săndoi: "Mă simt frustrat, dezamăgit! Am pierdut și pe greșeli de arbitraj"

Clasament play-out Liga 1

Poli Iași - Chindia Târgoviște 1-0

Poli Iași - Chindia Târgoviște, echipe de start

Poli Iași (4-4-2): Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea - Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc - Omoh, Luckassen
Rezerve: Caparco, Chacana, Agape, Platini, Fomba, Horșia, De Iriondo, Francisc Cristea, Zaharia
Antrenor: Mircea Rednic

Chindia Târgoviște (4-4-2): Aioani - Corbu, Benga, Diallo, Dumitrașcu - Rață, Bic - Neguț, Barbu, Ivancic - Florea
Rezerve: Moldovan, Dinu, Yameogo, Mihai, Șerban, Martac, Dangubic, Berisha, Ioniță
Absent: Cherchez (accidentat)
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iaşi) 
Arbitru: George Găman (Craiova) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și George Neacșu (Câmpulung Muscel)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.