Liga 1

VIITORUL - SEPSI 0-3. Gică Hagi îl contrazice pe Grozavu: „Nu vă ajunge că ne-am odihnit 3 luni?! Vrem să jucăm fotbal!”

Gică Hagi, conducătorul Viitorului, a oferit declarații după eșecul umilitor suferit de dobrogeni pe teren propriu, scor 0-3 cu Sepsi

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 01 august 2020

Gică Hagi (55 de ani), conducătorul Viitorului, a oferit declarații după eșecul umilitor suferit de dobrogeni pe teren propriu, scor 0-3 cu Sepsi.

„În primul rând, cred că obiectivul nostru a fost să scăpăm de la retrogradare. Ăsta e lotul pe care l-am avut, am încercat să facem o echipă competitivă care să joace aceste două meciuri bine. Din păcate, a fost cea mai slabă repriză (n.r. prima) pe care am făcut-o.

Jucătorii au fost relaxaţi, fără să fie conectaţi la meci. Le-am zis că adversarul este foarte agresiv. Am avut un început de meci foarte slab şi din cauza aceasta cred că ei au marcat la început şi au fost mult mai agresivi, mult mai buni decât noi, aşa cum am făcut-o şi noi la ei”, a spus Hagi la TV Telekom Sport.

De asemenea, Gică Hagi l-a contrazis pe Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, care s-a plâns la finalul meciului de ritmul infernal al campionatului din Liga 1:Lucrurile sunt simple. Trebuie să fim pregătiţi oricând ar fi. Nu vă ajunge că ne-am odihnit vreo 3 luni?! Nu ne-am săturat 3 luni să stăm în casă?! Vrem să jucăm fotbal! Trebuie să jucăm".

Clasament play-out Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.