Liga 1

UPDATE O legendă a lui Dinamo acuză jocuri de culise » Reacție vulgară + răspunsul lui Andone: „Vreau să-i anunț pe toți ceva”

Duel între foștii dinamoviști. Ioan Andone, jignit de Claudiu Vaișcovici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 august 2020

Claudiu Vaișcovici, 57 de ani, fotbalist emblematic din istoria lui Dinamo, a avut o reacție vulgară după Viitorul - Sepsi 0-3 și Poli Iași - FC Voluntari 2-1, meciuri care complică situația din Liga 1 a „câinilor”.

UPDATE 13:55 » Ioan Andone reacționează

Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, a răspuns după comentariul vulgar al lui Vaișcovici la adresa sa.

„El nu mai parte parte din fotbal de ani buni! E doar pe lângă fotbal. Stă doar și comentează, dar nu face nimic pentru fotbal și tocmai din acest motiv ajunge să fabuleze. E ușor doar să dai din gură și să nu faci nimic în rest! Îl anunț ceva și pe el și pe toți: Andone și Voluntari nu s-au dat niciodată la o parte și nu se va da nici astăzi, din fața lui Dinamo", a declarat Andone pentru GSP.ro.

Știrea inițială:

Fost atacant în finalul anilor '80, Vaișcovici a postat pe Facebook un mesaj virulent la adresa lui Gică Hagi, acuzând jocuri de culise împotriva lui Dinamo. În plus, acesta l-a jignit și pe Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari, fost jucător și antrenor la Dinamo.

Gică Hagi, băiat bun ca de obicei. Seamănă lei cu finul Gigi de la FCSB. Eu cred în ceea ce am spus și la TV. După ce că suntem vai de mama noastră, ca echipă și ca joc (din vina noastră și a conducerii), băieții buni, adică cluburile, sunt împotriva noastră. Ando a stat capră la Mircea (n.r. Rednic, antrenorul lui Poli Iași). Vreau să văd dacă este dinamovist cum cred că este”, a spus Vaișcovici pe Facebook.

După victoria cu Viitorul, salvată deja de la retrogradare, Sepsi a acumulat 31 de puncte, fiind pe locul 5 în play-out, cu 10 puncte peste Dinamo.

Clasament play-out Liga 1

VIDEO.  LPF, propunere horror pentru Dinamo: 7 meciuri în ritm infernal

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.