Liga 1

VOLUNTARI - DINAMO 1-2. Filip Mrzljak, încurcat de programul infernal: „Mâine avem meci iar?”

+26 Foto
Filip Mrzljak

Articol de GSP.RO  —  duminică, 02 august 2020

Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș central) a adus victoria lui Dinamo în meciul cu FC Voluntari (2-1), prin golul reușit pe finalul partidei.

Mrzljak a fost în formă și la interviurile de după joc. Început cu un moment amuzant: „Mâine avem meci iar?”, dialogul dintre reporter și mijlocașul „câinilor” a fost cu adevărat interesant.

Filip Mrzljak, Dinamo: „Nu suntem pregătiți pentru perioada următoare!”

„Sunt fericit că am câștigat. Nu a fost ușor. Am stat 14 zile acasă, iar în această seară am obținut o victorie mare cu o echipă care s-a antrenat în ultimele două săptămâni. Nu mi se pare normal să jucăm atât de rapid. E un apel pentru toți cei care au grijă de fotbal, să se gândească la jucătorii care au fost infectați. 

Vom vedea cum vor gestiona corpurile noastre această perioadă. Cert e că nu suntem pregătiți pentru perioada următoare, însă nu vom renunța, jucăm până la final!”, a declarat Mrzljak la Telekom Sport.

Mrzljak a fost unul dintre jucătorii lui Dinamo infectat cu COVID-19: „7 zile nu a fost ușor pentru mine. Am fost izolat, am încercat să mă mișc puțin. E o boală despre care nu știe nimeni nimic”.

Programul lui Dinamo

  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (etapa 11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Clasament play-out Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.