Liga 1

De ce Dinamo e ca și salvată de la retrogradare » Cele două detalii care pot declanșa sărbătoarea în „Ștefan cel Mare”

Cele două detalii care pot declanșa sărbătoarea în Ștefan cel Mare

Articol de GSP.RO  —  luni, 03 august 2020

Dinamo a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, și a ajuns la 5 puncte de locul de baraj, ocupat în acest moment de Poli Iași. „Câinii” au 5 restanțe și se întrevede o salvare in-extremis. 

Situația lui Dinamo părea una fără ieșire. Cu jucători afectați de coronavirus, cu două săptămâni de pauză de la antrenamente și cu un program infernal, Gigi Mulțescu încerca imposibilul. În afara celor 3 puncte obținute cu Voluntari, „câinii” au mai primit două vești îmbucurătoare. 

Două meciuri cu Chindia

Dinamo are de disputat două restanțe cu Chindia Târgoviște. Dâmbovițenii au pierdut meciul de ieri cu Poli Iași, scor 0-1, și au retrogradat matematic în Liga 2. Situația ar putea fi în avantajul formației lui Gigi Mulțescu, care va înfrunta o echipă fără obiectiv.

Viitorul bagă juniorii

Alte 3 puncte ușoare se întrevăd în ultima etapă, când Dinamo primește vizita Viitorului. Președinte Gică Popescu nu e de acord cu programul stabilit de LPF și anunță un boicot pe 18 august. Constănțenii vor să folosească o echipă de juniori împotriva „câinilor”.

Dacă se vor respecta calculele hârtiei, cele 9 puncte aflate la îndemâna „câinilor” ar duce echipa deasupra locurilor de baraj, peste Sepsi, Iași, Voluntari și Clinceni. 

Programul lui Dinamo din finalul sezonului:

  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (etapa 11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Clasament play-out Liga 1:

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.