Liga 1

GSP Live. CFR Cluj e campioană, dar războiul continuă » Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Articol de GSP.RO  —  Tuesday, 04 August 2020

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, și a câștigat al șaselea titlu de campioană în Liga 1. Cozmin Gușă, politician, președinte al Federației de Judo, apropiat de conducere CFR-ului și fan al „feroviarilor”, nu îi slăbește pe cei de la „Regina Maria”, clinica medicală acuzată de clujeni că le-ar fi greșit testele de coronavirus. 

CFR Cluj a luat în calcul un proces împotriva clinicii „Regina Maria”, după ce rezultatele testelor pentru 23 de persoane au fost greșite. Cozmin Gușă îndeamnă conducerea campioanei să nu renunțe la acest demers. 

Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

„Conspirațiile sunt la ordinea zilei în fotbalul românesc. Episodul ăsta e mult prea ciudat și trebuie să reucunoaștem asta cu toții. Nu poate rămâne fără urmări, în condițiile în care o echipă a fost pusă la pământ, decimată, de niște teste care s-au dovedit false. L-am auzit pe Musta (n.r. doctor la Spitalul Victor Babeş din Timişoara), cel care ne sperie la televizor în absența lui Raed Arafat, că ar fi găsit „Acarul Păun”. Că ar fi fost un angajat de la Regina Maria, care ar fi trecut pozitiv pe teste, în loc să treacă negativ. A spus-o Musta alaltăieri seară. 

În condițiile în care această clinică realizează majoritatea testelor pentru toți cetățenii și pentru majoritatea Federațiilor sportive, atenție!, și noi la Judo tot cu Regina Maria facem, funcționarul ăsta trebuia cel puțin audiat, să îl întrebe cineva. Cum a trecut el pozitiv la 23 de jucători și oameni din staff, care apoi, retestându-se repetat, nu au mai avut nimic. 

Asta lasă urmări. Au stat 8 zile în camera de hotel, s-au antrenat acolo cum au putut. Apoi au fost duși cu salvările de la București la Cluj, apoi au fost obligați să joace 3 meciuri în 7 zile. Am văzut și eu fel de fel de apropieri între acționarul de la CS U Craiova, domnul Rotaru, combinat cu Hrebenciuc, și Regina Maria, pe linia unor investițiii de la SIF Moldova”, a declarat Cozmin Gușă la GSP Live.

VIDEO. CFR Cluj a câştigat al 3-lea titlu consecutiv de campioană a României, al 6-lea din istorie

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.