Liga 1

Ionuț Negoiță, prima reacție după ce rivalele au condamnat-o pe Dinamo la retrogradare » Ce spune despre planul pregătit de FRF și LPF

+26 Foto
Negoiță vrea 16 sau 18 echipe în Liga 1

Articol de GSP.RO  —  marţi, 04 august 2020

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit în premieră despre situația clubului alb-roșu și despre decizia luată azi de echipele din Liga 1.

Echipele din Liga 1 au votat că ierarhia din play-out se va stabili pe baza criteriului puncte pe meci, aplicabil doar la partidele din play-out, ceea ce o dezavantajează pe Dinamo, iar Ionuț Negoiță s-a arătat deranjat de decizie. Dinamovistul e însă de acord cu trecerea la 16 echipe, variantă care ar salva Dinamo de la retrogradare.

„E o problemă delicată! Trebuie găsită o soluție, una înțeleaptă, prin care să nu fim dezavantajați! Obligatoriu este criteriul sportiv pentru că vorbim despre sport, nu despre spitale! E vorba de fotbal. Vrem să fim să lăsați să jucăm, să câștigăm sau să pierdem!.

Dacă nu, să se găsească o soluție! Am auzit că se ia în calcul schimbarea formatului și trecerea la 16 echipe. Ar fi cea mai bună soluție. Sunt convins de asta! Oricum ar fi, 14 echipe în prima ligă, într-o țară ca România, e puțin! E nevoie de minimum 16 cluburi! Dacă nu chiar 18. Nu sunt diferențe mari la banii din drepturile TV. Ar apărea avantaje care ar compensa această pierdere”, a declarat Ionuț Negoiță pentru site-ul sportro.

VIDEO.  Cristi Borcea: "Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.