Liga 1

VIDEO + FOTO Mărturie spectaculoasă a unui campion de la CFR Cluj: „Cea mai slabă petrecere! În afară de beție nu mai știu nimic” + detalii inedite despre Petrescu

+31 Foto
Arlauskis are cinci trofee de campion în Liga 1

Articol de GSP.RO  —  marţi, 04 august 2020

Campion pentru a cincea oară în Liga 1, Giedrius Arlauskis (32 de ani), care va pleca la Al Shabab din sezonul viitor, a dat detalii amuzante despre petrecerea clujenilor după câștigarea campionatului. 

„Primele două campionate cu CFR Cluj au fost sărbătorite pe măsură! A fost senzație. Acum a fost cea mai slabă petrecere! În afară de faptul că m-am îmbătat, nu îmi amintesc nimic! Când te îmbeți, nu trebuie s-o faci neapărat pentru că ești campion. Dar a doua zi te doare mai puțin capul când ești campion”, a declarat Arlauskis la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Dan Petrescu pupă trofeul și medalia”

Portarul lituanian a dezvăluit că antrenorul Dan Petrescu, aflat în izolare după ce a fost depistat cu COVID-19, a primit trofeul și medalia de campion.

Dan Petrescu a primit cupa și medalia. Le are cu el. Cred că le pupă când pe una, când pe alta. Și se bucură acum. El este în izolare până joi, dar i-am dus trofeul și medalia”, a spus Arlauskis.

FOTO. Imagini tari de la bucuria lui CFR Cluj

VIDEO. CFR Cluj a sărbătorit victoria în autocar

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.