Liga 1

EXCLUSIV Încă un caz de coronavirus la Craiova » Antrenorul Cristiano Bergodi a fost confirmat pozitiv și va fi internat

+40 Foto
Cristiano Bergodi are coronavirus!

Articol de Justin Gafiuc  —  Wednesday, 05 August 2020

După ce a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj, CS Universitatea Craiova are parte de o nouă veste proastă: Cristiano Bergodi are coronavirus!

UPDATE. "Sunt deja internat, nu știu cât timp voi sta aici. Dar nu am niciun simptom, starea mea generală este bună, mă simt foarte ok", a spus Bergodi într-o scurtă discuție cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Într-un comunicat postat pe Facebook, Craiova a anunțat că un membru din staff are COVID-19 și că este asimptomatic. Surse GSP.ro din cadrul clubului au confirmat că este vorba despre antrenorul italian Cristiano Bergodi (50 de ani).  Acesta va fi internat azi într-un spital din Craiova, așa cum prevede procedura. 

În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este NEGATIV, în timp ce în rândul staffului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic
-comunicat Craiova

Oltenii au efectuat ieri testele pentru COVID-19, iar azi au primit rezultatele, iar antrenorul venit în Oltenia în luna mai a fost confirmat pozitiv. Pe 20 iulie, acesta a avut un test neconcludent, dar la repetare a ieșit negativ. 

Astfel, acesta este al patrulea caz de COVID-19 de la Craiova, după Lucian Pretorian, team manager, Gheorghe Ciurea, antrenor secund, și Cornel Blejan, preparator fizic. 

Formația de pe locul 2 din Liga 1 mai are un meci de jucat din acest sezon, restanța cu Astra, LPF urmează să primească azi rezultatele testelor COVID-19 de la Astra și, înainte să apară cazul de coronavirus de la Craiova, avea de gând să programeze meciul joi.

6 victoriiși o înfrângere are Bergodi la Craiova

VIDEO. Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei chiar dacă echipa a ratat trofeul

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.