Liga 1

FCSB. Gigi Becali, mesaj sfidător pentru rivalii din Liga 1: „Șeful vostru vă zice asta!”

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 05 august 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din Liga 1, a analizat disputa dintre Craiova și CFR Cluj și a avut un mesaj sfidător pentru ceilalți conducători din Liga 1, în timp ce le propunea acestora să facă pace.

„Mai mult îmi convine că CFR Cluj campioană decât de Craiova, Nu știu de ce. Au fost lucrurile alea care au fost și nu se uită așa ușor, lucrurile de la meciul Craiovei cu Viitorul. Ai văzut cum Dumnezeu îți răsplătește? Noi, dacă jucam cu echipa bună, îi băteam pe cei de la CFR Cluj. Că erau descălțați! Dar așa face Dumnezeu. Ce ne-a făcut nouă Craiova, a primit înapoi. 

Dar vreau să uităm asta, vreau să bem toți o cafea și să zicem «Hai să fim drepți». Eu sunt dispus să stau la masă prietenește, frățește, creștinește și să începem o sesiune nouă și dreaptă. Fără lipsă de modestie, e diferență de la Cer la pământ între mine și ei. Ei sunt toți pitici pe lângă mine, dar cer să facem pace. Eu, Becali, șeful vostru, vă cere să facem pace! Dacă șeful vrea pace, faceți pace! Hai să ne împăcăm”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO  Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.