Europa League

Europa League, „optimi” » Inter, Man. United, Copenhaga și Șahtior, calificate în Final 8!

Inter Milano a învins-o pe Getafe, scor 2-0

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 05 August 2020

Manchester United, Inter, Copenhaga și Șahtior sunt primele echipe calificate în sferturile de finală ale Europa League. 

  • Joi se joacă ultimele 4 meciuri din „optimile” Europa League. Ianis Hagi este anunțat titular la Rangers - detalii, AICI

Copenhaga a învins categoric campioana în manșa secundă, 3-0. Același scor a fost înregistrat și în Ucraina, în meciul Șahtior - Wolfsburg 3-0, care a avut însă un cu totul alt deznodământ. 

Echipa pregătită de Luiz Castro a înscris toate cele 3 goluri în finalul meciului, două prin Junior Moraes, fostul jucător al Gloriei Bistrița.

Manchester United n-a avut emoții în privința calificării, după 5-0 în tur. Chiar dacă „Diavolul” a primit gol în minutul 55 de la Wiesinger, Lingard a restabilit rapid egalitatea, iar Martial a adus victoria oaspeților în final.

Meciul serii a fost, fără doar și poate, Inter - Getafe, a cărui soarta s-a decis într-o singură manșă. Nerazzurrii au deschis scprul prin Lukaku, în minutul 33. Cea mai mare șansă a oaspeților a fost irosită cu un sfert de oră îniante de final. Molina a ratat un penalty dictat de arbitrul Anthony Taylor cu ajutorul VAR. Ultimul cuvânt al jocului din Germanis l-a avut Eriksen, prin golul său din '83.

FINAL » Manchester United - LASK 2-1

FINAL » Inter - Getafe 2-0

FINAL » Copenhaga - Basaksehir 3-0

FINAL » Shakhtar - Wolfsburg 3-0

Când se vor juca meciurile decisive din Europa League

Precum în Liga Campionilor, meciurile din sferturi, semifinale și finala vor avea loc sub formă de turneu-blitz, în Germania. Atât sferturile, cât și semifinalele se vor disputa într-o singură manșă, pe 4 stadioane: arena din Koln (stadionul finalei), MSV Arena din Duisburg, Dusseldorf Arena din Dusseldorf și AufSchalke Arena din Gelsenkirchen.

  • 5-6 august: optimile de finală;
  • 10-11 august: sferturi;
  • 16-17 august: semifinale;
  • 21 august: finala.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.