Europa League

FCSB. Catastrofa de la Middlesbrough e simbol de marketing la 14 ani de la meciul dramatic pentru români

Fanii lui Middlesbrough își pot comanda căni cu rezultatul meciului retur cu FCSB, 4-2 (4-3 la general) // Sursă foto: Getty

Articol de Răzvan Luţac  —  Thursday, 06 August 2020

Fanii lui Middlesbrough își pot comanda căni cu rezultatul meciului retur cu FCSB, 4-2 (4-3 la general), rezultat care a calificat-o pe Boro într-o finală pierdută clar cu Sevilla (0-4).

Steaua, pe atunci, actualmente FCSB, a pierdut, 3-4 la general (2-4 în Anglia), după ce, la un moment dat, scorul la general era 3-0 pentru elevii lui Cosmin Olăroiu. Golul decisiv a fost marcat de Massimo Maccarone în minutul 89, după o retragere timpurie în apărare a roș-albaștrilor.

Catastrofa lui FCSB de la Middlesbrough e simbol de marketing

Acum, la 14 ani distanță, pe site-ul Retro Clasico suporterii își pot cumpăra căni pe care să aibă imprimat rezultatul și marcatorii meciului favorit. Totul, pe formatul teletextului BBC, numit CEEFAX.

Ei bine, meciul care a fost ales de vânzător este returul dintre Boro și FCSB nicidecum alte partide clasice ale echipelor engleze, cum ar fi finala dintre Milan și Liverpool ori rezultate ale granzilor Arsenal, Manchester United sau Chelsea. Boro s-a calificat dramatic, dar n-a avut nicio șansă într-o finală în care o echipă superioară a Sevillei, cu Luis Fabiano, Adriano, Saviola sau Kanoute, s-a impus cu 4-0.

Prima pagină a Gazetei Sporturilor din 28 aprilie 2006

Caseta meciului Middlesbrough - Steaua 4-2

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.