Liga 1

Dan Petrescu, pe picior de plecare de la CFR Cluj: „Presiunea e mai mare aici decât la Barcelona și Real Madrid!”

+31 Foto
Dan Petrescu nu știe dacă va mai continua la CFR Cluj

Articol de GSP.RO  —  vineri, 07 august 2020

Dan Petrescu (52 de ani) tocmai a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Liga 1 alături de CFR Cluj, însă „Bursucul” nu poate garanta că va continua la formația din Gruia și din sezonul următor.

Recent externat din spital, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Petrescu ia în calcul în orice moment o despărțire de CFR. 

„Toată lumea știe că mai am doi ani de contract. E posibil orice în fotbal, mai ales la CFR Cluj. Presiunea de aici e mult mai mare decât la Barcelona și Real Madrid. Într-un singur an, nu am pierdut decât un meci și a fost o dramă națională. La Barcelona și Real mai poți să pierzi, dar la CFR e foarte greu. 

Totul e posibil la CFR Cluj, țineți minte după meciul cu Craiova câte speculații s-au făcut. Eu vreau să duc contractul la final, dar asta nu depinde numai de mine”, a declarat Petrescu pentru ProX.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Nu am avut niciun simptom de coronavirus”

Petrescu nu a putut fi pe bancă la finala Ligii 1 dintre CFR Cluj și Craiova (3-1), fiind internat în acel moment: „Nu am avut niciun simptom, dar a trebuit să respect regulile. Nu mă prindeam că am virusul dacă îmi făceau analize. Aș vrea să mulțumesc personalului medical, m-au tratat extraordinar. Cei din familie au venit la balcon tot timpul, mi-au făcut cu mâna”.

CFR Cluj a câștigat al 3-lea titlu consecutiv în Liga1. „Feroviarii” s-au impus în finala improvizată a Ligii 1, disputată pe Ion Oblemenco, scor 3-1 contra Craiovei.

Imediat după finalul jocului, lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) și-a anunțat plecarea de la campioana României. Acesta a semnat deja cu Al Shabab (Arabia Saudită).

Cele mai interesante imagini de la petrecerea lui CFR Cluj din autocar

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.