Liga 1

EXCLUSIV Daniel Pancu, antrenor în Liga 1! Cu ce echipă a bătut palma

FOTO Eli Driu

Articol de Ovidiu Minea  —  Friday, 07 August 2020

Din informațiile GSP.ro, Daniel Pancu (42 de ani), în prezent președinte la Rapid, va fi noul antrenor al lui Poli Iași! Asta după ce Mircea Rednic (58 de ani) nu și-a reînnoit contractul care a expirat la finalul acestui sezon. 

  • Ca antrenor, Pancu a pregătit-o doar pe Rapid, pe care a promovat-o în Liga 2 din Divizia C
  • A fost înlăturat în luna martie a acestui an de giuleșteni, după ce a condus echipa timp de un an și jumătate;
  • 6 era locul ocupat de Rapid în Liga 2 (37 de puncte) în momentul plecării lui Pancu; pe aceeași poziție au încheiat giuleștenii și play-off-ul de promovare;
  • În luna mai, Daniel Pancu a devenit președintele Rapidului, locul său de tehnician fiind luat de Dan Alexa.

Pancu vrea să revină cât mai rapid în antrenorat, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal la Iași. 

Conform surselor GSP.ro, Daniel Pancu a fost deja convins de Poli Iași, iar în zilele următoare cele două părți vor parafa și actele.

Pancu ar debuta astfel ca antrenor în prima ligă la aceeași echipă la care a jucat pentru prima dată la juniori, la seniori și în eșalonul de elită.

Daniel Pancu, favorit să-l înlocuiască pe Mircea Rednic la Poli Iași

„Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru”, a spus ieri Pancu la „Digi Sport Special”.

500.000 de euroa adus Pancu fotbalului ieșean din vânzările lui la Rapid, Cesena și Besiktas și din donațiile directe ale fostului internațional

VIDEO de colecție cu Daniel Pancu în studioul GSP: „No, no, no! Cum? Cum să nu beau?!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.