Stranieri

Ianis Hagi și Rangers, salt spre Liga Campionilor: „Traseul nostru a fost uimitor!”

Ianis Hagi și Ranges, salt spre Liga Campionilor

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 07 august 2020

Ianis Hagi are mari speranțe de a avansa în Europa, chiar și dacă nu ia titlul cu Rangers, intrând în turul secund preliminar 2021-'22.

Parcursul bun din acest sezon al lui Rangers în Europa League, stopat în "optimi" de Levekusen (0-1 joi seară, după 1-3 în tur), coroborat cu eșecul lui Olympiakos (0-1 cu Wolves), va trimite și vicecampioana Scoției în preliminariile Ligii în 2021-2022. Grație locului 14 din topul coeficienților UEFA, pe care l-ar pierde numai dacă Basel ar câștiga Final Eight-ul din Europa League! Ianis și colegii de la Rangers vor intra în al doilea tur. Ori în al treilea cu condiția s-o detroneze pe Celtic.

Scottish Sun i-a dat 3

"Traseul nostru a fost uimitor. Jucătorii au fost fantastici și au dat totul pe teren. Este o realizare extraordinară să ajungem în «optimi», dar noi suntem Rangers şi mereu trebuie să ne dorim mai mult", a declarat exigentul manager Steven Gerrard, după returul cu Bayer. În care Ianis a prins doar ultima jumătate de oră (în locul lui Barker), repetând evoluția cenușie cu Aberdeen. A primit un cartonaș galben în minutul 67, dar și nota 3 în The Scottish Sun, sub media de 5 învinșilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.