Liga 1

Ionel Dănciulescu, enervat de ironiile la adresa „câinilor”: „Dinamo nu a fost salvată, se putea salva și singură”

Ionel Dănciulescu

Articol de GSP.RO  —  vineri, 07 august 2020

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 43 de ani, s-a declarat deranjat de ironiile la adresa lui Dinamo, care a fost salvată de decizia FRF de a juca sezonul viitor cu 16 echipe.

Dinamo era pe loc retrogradabil, însă mai avea de jucat 5 restanțe, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu punctele respective, putea ajunge în afara zonei periculoase.

„Circulă o glumă, dacă vreți să avem 18 echipe în sezonul 2021-2022, trebuie să termine Dinamo pe loc retrogradabil”, a spus moderatorul Radu Naum, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Am tot văzut glume, ironii, declarații... Dinamo nu a fost salvată, mai avea 5 meciuri, se putea salva și singură, pe teren. A fost ales acest sistem și atât”, a replicat Dănciulescu.

Narcis Răducan a comentat: „Dinamo n-o să scape de aceste ironii. Aveau șansa lor, se putea întâmpla orice. Putea să bată și Chindia, aveau două meciuri cu ei. Totuși, eu cred că se salva. Totul e relativ. A fost o soluție salvatoare, asta e clar”.

Meciurile pe care nu le-a mai jucat Dinamo:

  1. Dinamo - Hermannstadt
  2. Dinamo - Chindia
  3. Hermannstadt - Dinamo
  4. Chindia - Dinamo
  5. Sepsi - Dinamo

Clasament final play-out Liga 1 2019-2020:

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!" + ședința fulger de la RIN: "m-am săturat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.