Liga 2

UPDATE // Schimbări majore la Rapid! Ovidiu Burcă, a treia plecare importantă, după Alexa și Pancu » Se întoarce Niculae?

Ovidiu Burcă (dreapta) nu mai este directorul general al Rapidului.

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 08 August 2020

Ovidiu Burcă (40 de ani) nu mai este directorul general al Rapidului. Acesta și-a anunțat demisia printr-un comunicat pe Facebook.

UPDATE, ora 14:00

Potrivit Prosport, Daniel Niculae este favorit să-l înlocuiască pe Burcă la Rapid. Niculae a părăsit proiectul giuleștenilor în urmă cu doi ani, dupa unele neînțelegeri cu Burcă și Pancu, în special cu ultimul, despre care declara în martie:

„Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin! Pentru mine când se termină prietenia, se termină! Din păcate, vorbele mele s-au adeverit în ceea ce-l privește. Am spus că va rămâne şi el în afara proiectului”. (declarația a fost făcută imediat după ce Pancu a fost îndepărtat din funcția de antrenor)

Știrea inițială

Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga”, și-a motivat Burcă decizia.

Rapid se destramă!

Rapid a avut un play-off dezastruos, a bătut-o doar pe UTA, 2-1 la Arad, și a terminat turneul pe poziția a șasea, ultima. Prima consecință a constituit-o demiterea antrenorului Dan Alexa.

Ieri, GSP.ro a anunțat că președintele clubului, Daniel Pancu, este la un pas să fie noul antrenor al lui Poli Iași. Fostul tehnician al alb-vișiniilor vrea să revină cât mai rapid aproape de gazon, funcțiile administrative fiind un compromis pentru jucătorul care a făcut primii pași în fotbal chiar la Iași. 

Ieri am luat prânzul cu Victor Angelescu și i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discuții. Sunt echipe din România, din Liga 1, și o echipă de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decât al nostru
Pancu la „Digi Sport Special”

VIDEO Rapid, în aer! Un titular a părăsit echipa: „M-a sunat că e dat afară din casă!”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.