Liga 1

Gigi Becali, avertisment pentru un titular incontestabil de la FCSB: „Treaba lui dacă face așa, o să vadă el”

Gigi Becali îl avertizează pe Andrei Vlad (21 de ani) că va avea concurență serioasă pentru postul de titular în sezonul următor.

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 08 august 2020

Gigi Becali îl avertizează pe Andrei Vlad (21 de ani) că va avea concurență serioasă pentru postul de titular în sezonul următor. 

Ștefan Târnovanu (20 de ani) se va alătura lotului celor de la FCSB în momentul startului pregătirii pentru sezonul viitor. Gigi Becali a declarat că nu mai intenționează să facă vreun transfer, că e mulțumit de cum arată echipa, dar i-a transmis un mesaj portarului Andrei Vlad. 

Gigi Becali îi aduce concurent lui Andrei Vlad

„Nu mai fac transferuri, la revedere. În poartă îl am pe Târnovanu, are 1,98 metri. Vlad, treaba lui, o să aibă presiune când o să-l vadă pe Târnovanu, la 1,98 metri, în locul lui", a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

200.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l transfera Ștefan Târnovanu de la Poli Iași

Ștefan Târnovanu, noul portar al celor de la FCSB


Ștefan Târnovanu nu a avut un final tocmai bun de sezon la Poli Iași. f a fost scos din echipă de Mircea Rednic. Antrenorul l-a și criticat public la momentul respectiv.

„Nu i-am spus nimic de gafă lui Târnovanu. Trebuie să înțeleagă că dacă nu joacă la noi, n-are nicio șansă în altă parte. Are calități, dar cea mai mare calitate la un jucător tânăr e modestia. Dacă pentru el cea mai mare performanță e că a semnat cu Steaua, o să aibă mult de pierdut”
- Mircea Rednic

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.