Campionate

BOMBA anului în Italia! Cu cine s-ar fi cuplat jurnalista Diletta Leotta: văzută la cină cu jucător celebru!

+43 Foto
Instagram @dilettaleotta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 august 2020

Diletta Leotta, jurnalista din Italia, face ravagii și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii în priză cu diferite imagini spectaculoase din vacanțele în care se duce. 

  • Din 2002 are Zlatan Ibrahimovic (38 de ani, AC Milan) o relație cu Helena Seger (49), având împreună doi băieți, pe Max (13 ani) și Vincent (12).
  • De ceva timp, se tot speculează că s- ar fi implicat într-o aventură cu Diletta Leotta (28 de ani), prezentatoarea meciurilor de Serie A la televiziunea DAZN. Potrivit revistei Chi, cei doi s-ar fi întâlnit în stațiunea Porto Cervo (Costa Smeralda, Sardinia) pentru o cină romantică.

+43 Foto
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta

Pe 16 august, Diletta a împlinit 29 de ani și a celebrat alături de fani pe Instagram. Diletta Leotta s-a despărțit recent de boxerul cu care a avut o relație de durată medie și multe voci au speculat că ar putea să intre într-o aventură cu Zlatan Ibrahimovic, jucătorul lui AC Milan alături de care a filmat recent o reclamă. Nu a fost cazul. Diletta, în continuare singură, petrece o frumoasă vară italiană pe malul mării, iar imaginile postate sunt năucitoare.  

Răsfoiește și alte galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.